Webinar Swing Trading Intensif 5.0 bersama The Kapital

Webinar Swing Trading Intensif 5.0 bersama The Kapital
90% daripada kita sibuk bekerja 9-5, tak ada masa nak monitor saham... Sekarang ni ramai juga yang dah mula masuk pejabat dan bekerja, memang makin sibuklah lepas ini.

Kita bukan nak tengok chart 24 jam...
Ramai yang ada masalah ini?


Tak tahu pilih saham yang sesuai untuk hold sebulan dua

Tak tahu saham jenis apa yang sesuai untuk orang yang part time

Tak mampu kawal emosi, elok untung jadi rugi

Masih tak faham bab support and resistance


Jika ya, kami boleh bantu..



WEBINAR
SWING TRADING INTENSIF 5.0


(Level : Intermediate. Newbie tidak digalakkan untuk sertai)


2 HARI BERTURUT-TURUT!!!


bersama speaker:

Tuan Zhafir Anuar
Remisier Investment Bank

&

Tuan Khuzaimie a.k.a Kuchai

Trainer


Tarikh : 16  - 17 Julai 2022
(Sabtu - Ahad)

Masa : 9:00 pagi - 5:00 petang
 

Kita belajar slow slow dari rumah melalui aplikasi ZOOM. 




KENALI SPEAKER



Tuan Zhafir Anuar

Anak muda 30 tahun dan berasal dari Kuala Lumpur dengan latar belakang pendidikan Ijazah Perbankan Islam & Kewangan (IIUM). Bermula sebagai pemandu Grab sebelum terlibat dengan dunia saham pada tahun 2016 secara serius. Menjadi Remisier pada tahun 2019 sehingga kini.
Berjaya mencapai ROI 100% dalam saham berkali - kali. 


Tuan Khuzaimie Khalid a.k.a Kuchai

Berumur 32 tahun dan berasal dari Ipoh, Perak. Berpengalaman dalam saham bermula tahun 2016 lagi. Pernah rugi sehingga 6 angka dalam pelaburan saham, tapi kini berjaya meraih keuntungan 5 angka setiap bulan. Sekarang merupakan pelabur saham dan trainer sepenuh masa.





Belajar 3 Benda Penting


Fokus cara buat duit dengan tenang di pasaran saham tanpa perlu monitor saham hari-hari

Fokus trade seminggu atau sebulan sekali

Mantapkan ilmu teknikal untuk Sharp Entry dan Sharp Exit


Trade saham dengan tenang....

Cukup bulan gaji dapat, “BONUS” untung dari trading saham pun dapat.



Kami kongsikan juga modul-modul untuk sesi 2 hari nanti:


Lesson 1: Mindset Power Lesson 2: Teknik Compounding Lesson 3: Jenis-jenis Chart Lesson 4: Kenali Support, Resistance, Trend Lesson 5: 11 Jenis Reversal Candlestick Lesson 6: Bullish Reversal Candle Lesson 7: Bearish Reversal Candle Lesson 8: Market Phase Lesson 9: Buy on Breakout

Lesson 10: Breakout Downtrend Line Lesson 11: Breakout 52-WH Lesson 12: Breakout Sideway Lesson 13: First Breakout Lesson 14: Fahami 6 Teknik FBO Lesson 15: Analisis Kewangan Syarikat Lesson 16: Kajian Saham Lesson 17: Kenali Top 4 Sell Signal Lesson 18: Setup Trading Platform Yang Memudahkan Jual Beli Lesson 19: Kepentingan Trading Plan Lesson 20: Risk vs Reward Lesson 21: Pemilihan Winning Stock


Memang berasap! Baca tajuk topik pun dah penat.
Bukan itu saja, anda juga akan dapat support daripada Tuan Zhafir dan Tuan Kuchai berupa:

1. TELEGRAM SUPPORT SATU HALA

Update tentang pasaran dan kaunter kajian pilihan broker berserta bimbingan daripada para speaker. Akses sah selama sebulan.

2. KELAS REVISION (1 SESI)

Kelas ulang kaji bagi memantapkan pemahaman anda selama 2 jam selepas webinar selesai.

3. BUKA CDS PERCUMA

Dapat buka akaun Trading RHB Investment Bank bersama Tuan Zhafir sebagai Remisier.


Betul ke boleh buat duit dengan teknik Swing Trading ni?

Mestilah boleh... Nak rugi pun boleh. Sebab tu kami anjurkan webinar ini supaya dapat berkongsi strateginya.


Nah ini RESULT bagi memuaskan hati:









JOM BACA SENDIRI FEEDBACK DARI MEREKA YANG PERNAH

JOIN SESI BERSAMA TUAN KHUZAIMIE & TUAN ZHAFIR




Peringatan : Hasil-hasil yang dipaparkan ni bukan jaminan anda akan mendapat hasil yang sama. Testimonial yang dikongsikan adalah berdasarkan pengalaman sebenar para peserta.


Webinar ini berlangsung selama 2 hari berturut-turut.

Yuran yang super berbaloi, walaupun content kelas harga riban-riban


YURAN HANYA RM3,999RM599

* Dapat akses webinar untuk seorang

Maaf, tawaran Early Bird sudah habis


Kami buka pula tawaran VALUE BUY

YURAN HANYA RM3,999RM799

_______________________________________________________________________________________

Ramai kata tak boleh fokus bila belajar 2 hari berturut-turut semasa Live?

Nak ulang kaji semula lepas webinar habis? Jangan risau, kami faham masalah anda.


DEMI FOLLOWERS KAMI YANG SETIA, KAMI BUKA TAWARAN ISTIMEWA

PAKEJ EARLY BIRD RAKAMAN: SESI WEBINAR 2 HARI + 1 KELAS REVISION + VIDEO RAKAMAN


RM699

Dapat SESI WEBINAR + 1 KELAS REVISION + VIDEO RAKAMAN


* Rakaman boleh ditonton secara online sahaja
* Link untuk menonton rakaman akan diberi pada hari Jumaat SELEPAS sesi webinar habis
* Rakaman tidak boleh dimuat turun


*Semua harga tidak termasuk SST 6%. Jumlah harga tiket dengan SST 6% akan dinyatakan pada ruang produk di bawah*
No rujukan SST: W10-2108-32000040


DAFTAR SEKARANG!!

Harga akan dinaikkan pada minggu hadapan


PERINGATAN :  Program ini bertujuan pendidikan sahaja. Program ini tidak melibatkan sebarang aktiviti mengumpul duit untuk urusan pelaburan. Hanya peserta 18 tahun dan ke atas yang dibenarkan untuk mengikuti program. Sebarang tindakan atau keputusan untuk melabur saham adalah keputusan anda sendiri. Kami sedia membantu sebarang persoalan yang anda ada. Untuk bantuan team support, boleh klik link berikut t.me/thekapitalbantusaya.



Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
[Normal] Webinar Swing Trading Intensif 16 - 17 Julai 2022 (RM3999)
BELUM MULA
[Value Buy] Webinar Swing Trading Intens 16 - 17 Julai 2022 + Rakaman (RM799)
BELUM MULA
[Early Bird] Webinar Swing Trading Intens 16 - 17 Julai 2022 + Rakaman (RM699)
24
[Early Bird] Webinar Swing Trading Intensif 16 - 17 Julai 2022 (RM599)
HABIS STOK
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Perkhidmatan Peniaga (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

BUTIRAN PESERTA

BUTIRAN PEMBAYARAN


PENGESAHAN