Webinar Swing Trading Intensif 6.0 bersama The Kapital

Webinar Swing Trading Intensif 6.0 bersama The Kapital
90% daripada kita sibuk bekerja 9-5, tak ada masa nak monitor saham... Sekarang ni ramai juga yang dah mula masuk pejabat dan bekerja, memang makin sibuklah lepas ini.

Kita bukan nak tengok chart 24 jam...
Ramai yang ada masalah ini?


Tak tahu pilih saham yang sesuai untuk hold sebulan dua

Tak tahu saham jenis apa yang sesuai untuk orang yang part time

Tak mampu kawal emosi, elok untung jadi rugi

Masih tak faham bab support and resistance


Jika ya, kami boleh bantu..



WEBINAR
SWING TRADING INTENSIF 6.0


(Level : Intermediate. Newbie tidak digalakkan untuk sertai)


2 HARI BERTURUT-TURUT!!!


bersama speaker:

Tuan Zhafir Anuar
Remisier Investment Bank

&

Tuan Khuzaimie a.k.a Kuchai

Trainer


Tarikh : 5 - 6 November 2022
(Sabtu - Ahad)

Masa : 9:00 pagi - 5:00 petang
 

Kita belajar slow slow dari rumah melalui aplikasi ZOOM. 




KENALI SPEAKER



Tuan Zhafir Anuar

Anak muda 30 tahun dan berasal dari Kuala Lumpur dengan latar belakang pendidikan Ijazah Perbankan Islam & Kewangan (IIUM). Bermula sebagai pemandu Grab sebelum terlibat dengan dunia saham pada tahun 2016 secara serius. Menjadi Remisier pada tahun 2019 sehingga kini.
Berjaya mencapai ROI 100% dalam saham berkali - kali. 


Tuan Khuzaimie Khalid a.k.a Kuchai

Berumur 32 tahun dan berasal dari Ipoh, Perak. Berpengalaman dalam saham bermula tahun 2016 lagi. Pernah rugi sehingga 6 angka dalam pelaburan saham, tapi kini berjaya meraih keuntungan 5 angka setiap bulan. Sekarang merupakan pelabur saham dan trainer sepenuh masa.





Belajar 3 Benda Penting


Fokus cara buat duit dengan tenang di pasaran saham tanpa perlu monitor saham hari-hari

Fokus trade seminggu atau sebulan sekali

Mantapkan ilmu teknikal untuk Sharp Entry dan Sharp Exit


Trade saham dengan tenang....

Cukup bulan gaji dapat, “BONUS” untung dari trading saham pun dapat.



Kami kongsikan juga modul-modul untuk sesi 2 hari nanti:


Lesson 1: Mindset Power Lesson 2: Teknik Compounding Lesson 3: Jenis-jenis Chart Lesson 4: Kenali Support, Resistance, Trend Lesson 5: 11 Jenis Reversal Candlestick Lesson 6: Bullish Reversal Candle Lesson 7: Bearish Reversal Candle Lesson 8: Market Phase Lesson 9: Buy on Breakout

Lesson 10: Breakout Downtrend Line Lesson 11: Breakout 52-WH Lesson 12: Breakout Sideway Lesson 13: First Breakout Lesson 14: Fahami 6 Teknik FBO Lesson 15: Analisis Kewangan Syarikat Lesson 16: Kajian Saham Lesson 17: Kenali Top 4 Sell Signal Lesson 18: Setup Trading Platform Yang Memudahkan Jual Beli Lesson 19: Kepentingan Trading Plan Lesson 20: Risk vs Reward Lesson 21: Pemilihan Winning Stock


Memang berasap! Baca tajuk topik pun dah penat.
Bukan itu saja, anda juga akan dapat support daripada Tuan Zhafir dan Tuan Kuchai berupa:

1. TELEGRAM SUPPORT SATU HALA

Update tentang pasaran dan kaunter kajian pilihan broker. Akses sah selama sebulan.

2. KELAS REVISION (1 SESI)

Kelas ulang kaji bagi memantapkan pemahaman anda selama 2 jam selepas webinar selesai.

3. BUKA CDS PERCUMA

Dapat buka akaun Trading RHB Investment Bank bersama Tuan Zhafir sebagai Remisier.


Betul ke boleh buat duit dengan teknik Swing Trading ni?

Mestilah boleh... Nak rugi pun boleh. Sebab tu kami anjurkan webinar ini supaya dapat berkongsi strateginya.


Nah ini RESULT bagi memuaskan hati:









JOM BACA SENDIRI FEEDBACK DARI MEREKA YANG PERNAH

JOIN SESI BERSAMA TUAN KHUZAIMIE & TUAN ZHAFIR




Peringatan : Hasil-hasil yang dipaparkan ni bukan jaminan anda akan mendapat hasil yang sama. Testimonial yang dikongsikan adalah berdasarkan pengalaman sebenar para peserta.


Webinar ini berlangsung selama 2 hari berturut-turut.

Yuran yang super berbaloi, walaupun content kelas harga riban-riban


DEMI FOLLOWERS KAMI YANG SETIA, KAMI BUKA TAWARAN ISTIMEWA

PAKEJ EARLY BIRD RAKAMAN: SESI WEBINAR 2 HARI + 1 KELAS REVISION + VIDEO RAKAMAN


RM3,999RM699

Dapat SESI WEBINAR + VIDEO RAKAMAN


* Rakaman boleh ditonton secara online sahaja
* Link untuk menonton rakaman akan diberi pada hari Jumaat 11 November 2022, SELEPAS sesi webinar habis
* Rakaman sah ditonton selama satu minggu sahaja
* Rakaman tidak boleh dimuat turun



BERMINAT DENGAN PAKEJ GOLD (all-in-one)?

Dapatkan Harga Istimewa, Cepat PM Admin Untuk Maklumat Lanjut!


KLIK LINK: t.me/thekapitalbantusaya


*Semua harga tidak termasuk SST 6%. Jumlah harga tiket dengan SST 6% akan dinyatakan pada ruang produk di bawah*
No rujukan SST: W10-2108-32000040



DAFTAR SEKARANG!!

Harga akan dinaikkan pada bila-bila masa


PERINGATAN :  Program ini bertujuan pendidikan sahaja. Program ini tidak melibatkan sebarang aktiviti mengumpul duit untuk urusan pelaburan. Hanya peserta 18 tahun dan ke atas yang dibenarkan untuk mengikuti program. Sebarang tindakan atau keputusan untuk melabur saham adalah keputusan anda sendiri. Kami sedia membantu sebarang persoalan yang anda ada. Untuk bantuan team support, boleh klik link berikut t.me/thekapitalbantusaya.



Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
[Early Bird] Webinar Swing Trading Intensif 5 - 6 November 2022 + Rakaman (RM699 exc SST)
7
[Value Buy] Webinar Swing Trading Intensif 5 - 6 November 2022 + Rakaman (RM799 exc SST)
BELUM MULA
[Normal] Webinar Swing Trading Intensif 5 - 6 November 2022 (RM3999 exc SST)
BELUM MULA
JUMLAH

Kupon Diskaun

Masukkan kod kupon di bawah (jika ada) dan tuntut!

JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Perkhidmatan Peniaga (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

BUTIRAN PESERTA

BUTIRAN PEMBAYARAN


PENGESAHAN