E-BOOK - RAHSIA TEKNIK BUY ON BREAKOUT

E-BOOK - RAHSIA TEKNIK BUY ON BREAKOUT


Sebuah panduan tentang teknik yang...

paling senang,

paling berkesan,

paling evergreen,

Teknik yang sentiasa menjadi buah mulut...

"BUY ON BREAKOUT!!!"


Kenapa kena guna teknik ini?
Ada contoh saham yang naik bila guna teknik ini tak?
Ada contoh yang tak jadi?

Segalanya akan terjawab dalam e-book ini...





E-BOOK

Rahsia Teknik Buy On Breakout





Siapa kena belajar benda ini?


*Mereka yang beginner dan nak belajar timing beli saham menggunakan Buy On Breakout, Support & ResistanceCara untuk kenal False Breakout juga ada.

*Mereka yang dah pernah belajar teknik ini di seminar juga boleh ulangkaji. Tak kiralah siapa pun sifu saham anda. Tak perlu ikut group BUY CALL. Mungkin 1-2 kali berjaya menggunakan BUYCALL orang lain, tapi majoriti akan terciduk.


Ya, buku ini tidaklah ditulis untuk yang dah pro. Kalau pro dia dah tak perlu lagi baca buku macam ni...


Untung itu rezeki, rugi itu pasti.

Ini adalah ilmu mahal untuk buat duit di pasaran saham. 

Benda yang serius, bukan main-main.

Maka, e-book ini dihasilkan dengan penuh kasih sayang, khusus kepada semua follower kami.


Hanya

RM157 RM96

*Semua harga tidak termasuk SST 6%. Jumlah harga produk dengan SST 6% akan dinyatakan pada ruang produk di bawah*
No rujukan SST: W10-2108-32000040



Makluman: Ini adalah produk digital yang tidak boleh dimuat turun tetapi boleh dicetak sendiri. Tiada buku fizikal yang akan dihantar.

Untuk bantuan team support, boleh klik link berikut t.me/thekapitalbantusaya.




Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
[Early Bird] EBOOK: Rahsia Teknik Buy On Breakout (RM96 exc SST)
[Normal] EBOOK: Rahsia Teknik Buy On Breakout - RM157 BELUM MULA
JUMLAH

Kupon Diskaun

Masukkan kod kupon di bawah (jika ada) dan tuntut!

JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Perkhidmatan Peniaga (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

BUTIRAN PEMBAYARAN


PENGESAHAN