E-BOOK - RAHSIA TEKNIK BUY ON BREAKOUT

E-BOOK - RAHSIA TEKNIK BUY ON BREAKOUT


“Boleh beli ke saham tu sekarang?”

“Bro, bro...Saham tu duk kelip-kelip hijau, macam ramai tengah beli, ok ke kalau beli sekarang?”


Saham dah tahu pilih.. Tapi bab timing beli tu tak kena.. Bila beli je...Tiba-tiba dia slow...


Sebagai pedagang atau pelabur saham, ada banyak teknik yang boleh kita gunakan untuk menjawab soalan atas ni.

Dan salah satu teknik yang popular diajar sifu-sifu saham adalah teknik

"BUY ON BREAKOUT"


Kenapa kena guna teknik ini?
Ada contoh saham yang naik bila guna teknik ini tak?

Segalanya akan terjawab dalam e-book ini...




E-BOOK

RAHSIA TEKNIK 
BUY ON BREAKOUT

oleh

Eza Ezamie
Ronnie Chai



Siapa kena beli?

Sebenarnya, bahasa santai yang kami gunakan senang faham.

Jadi sangat sesuai untuk....

*Mereka yang beginner dan nak belajar timing beli saham menggunakan Buy On Breakout, Support & ResistanceCara untuk kenal False Breakout juga ada.

*Mereka yang dah pernah belajar teknik ini di seminar juga boleh ulangkaji. Tak kiralah siapa pun sifu saham anda.


Ya, buku ini tidaklah ditulis untuk yang dah pro. Kalau pro dia dah tak perlu lagi baca buku macam ni...


Untung itu rezeki, rugi itu pasti.

Ini adalah ilmu mahal untuk buat duit di pasaran saham. 

Benda yang serius, bukan main-main.

Maka, e-book ini dihasilkan dengan penuh kasih sayang, khusus kepada semua follower kami.



Sebagai tanda anda sayang kami, sila...

ORDER sekarang dan dapat harga yang agak merepek,

RM150 RM87 sahaja


Selepas kuota Early Bird habis (1,000 unit), harga akan dinaikkan lebih tinggi daripada harga target saham Top Glove.


Jadi, baik beli sekarang! Kami doakan semoga anda untung di pasaran saham dan terhindar dari rugi yang sia-sia.


Makluman: Ini adalah produk digital yang tidak boleh dimuat turun atau dicetak. Tiada buku fizikal yang akan dihantar.

Untuk bantuan boleh hubungi (telefon / WhatsApp) : 017 954 7669



Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
[Early Bird] EBOOK: Rahsia Teknik Buy On Breakout - RM87
397
[Normal] EBOOK: Rahsia Teknik Buy On Breakout - RM157 BELUM MULA
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

BUTIRAN PEMBAYARAN


PENGESAHAN