Swing Trading Reloaded bersama The Kapital

Swing Trading Reloaded bersama The Kapital
"Hmmm....Macam mana nak monitor saham yang aku beli?"
"Mana sempat nak tengok chart tu hari-hari??"

74% pelabur newbie
akan struggle seperti ini (dulu kami juga begitu).
Sebenarnya tak tengok saham selalu pun boleh dapat PULANGAN YANG BAIK.

Cukup bulan gaji dapat, untung dari trading saham pun dapat.

Nak tahu caranya? Biar kami bantu.

Memperkenalkan


 SWING TRADING RELOADED 

(Newbie digalakkan untuk sertai)


bersama speaker:


Tuan Khuzaimie Khalid


Tarikh :
25 Mei 2024 (SABTU)

Masa :
9:30 pagi - 1:00 tengah hari
 

Kita belajar slow slow dari rumah melalui aplikasi ZOOM. 


KENALI SPEAKER


Tuan Khuzaimie Khalid a.k.a Kuchai

Berumur 32 tahun dan berasal dari Ipoh, Perak. Berpengalaman dalam saham bermula tahun 2016 lagi. Pernah rugi sehingga 6 angka dalam pelaburan saham, tapi kini berjaya meraih keuntungan 5 angka setiap bulan. Sekarang merupakan pelabur saham dan trainer sepenuh masa.




Swing trading ni sama juga asasnya, beli murah jual mahal, masih menekankan kepentingan kepada teknikal analisis. Tapi timeframenya lebih panjang daripada tempoh 1 hari. Bukan jual dan beli pada hari yang sama.


Apa Yang Akan Anda Belajar: 


Konsep Swing Trading

Tips bagaimana nak kurangkan kerugian dalam saham

Strategi "ride the trend"

✔ Kajian-kajian kes


Kita bekerja seperti biasa dan trade saham dengan tenang.

Cukup bulan gaji dapat, untung dari trading saham pun dapat.



Betul ke boleh buat duit dengan teknik Swing Trading ni?

Mestilah boleh... Kami tunjukkan pulangan dari alumni yang guna teknik Swing Trading.








Peringatan : Hasil-hasil yang dipaparkan ni bukan jaminan anda akan mendapat hasil yang sama. Testimonial yang dikongsikan adalah berdasarkan pengalaman sebenar para peserta.


RM599 PERCUMA*

*Pendaftaran PERCUMA bila anda daftar berdua. Bawa kawan atau pasangan join sama.

Pendaftaran percuma akan DITUTUP pada minggu hadapan!

Jika nak daftar seorang pun boleh, yuran komitmen hanya RM10!

LOCK SEAT ANDA SEKARANG!!

X JANGAN DAFTAR JIKA ANDA TAK BOLEH COMMIT UNTUK HADIR! X


PERINGATAN :  Program ini bertujuan pendidikan sahaja. Program ini tidak melibatkan sebarang aktiviti mengumpul duit untuk urusan pelaburan. Hanya peserta 18 tahun dan ke atas yang dibenarkan untuk mengikuti program. Sebarang tindakan atau keputusan untuk melabur saham adalah keputusan anda sendiri. 

Kami sedia membantu sebarang persoalan yang anda ada. Untuk bantuan team support, boleh klik link berikut t.me/thekapitalbantusaya.


! PENTING !Individu yang gagal hadir tanpa sebab munasabah selepas mendaftar akan dihalang dan disekat daripada mengakses webinar seterusnya. Keputusan ini dibuat bagi memastikan akses yang saksama kepada sumber webinar dan untuk mengekalkan integriti sistem pendaftaran bagi semua peserta.


© 2024 Serius Kool Media Sdn Bhd (1217798-M). Hakcipta Terpelihara

Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
[NORMAL] Swing Trading Reloaded (RM599 exc SST) BELUM MULA
[SINGLE] Swing Trading Reloaded 25 MEI 2024 (RM10 exc SST)
11
[KOMBO] Swing Trading Reloaded 25 MEI 2024
16
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Perkhidmatan Peniaga (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

BUTIRAN PESERTA

BUTIRAN PEMBAYARAN


PENGESAHAN


Maklumat Peniaga

Serius Kool Media Sdn Bhd (1217798-M)
admin@thekapital.my