Swing Trading Reloaded bersama The Kapital

Swing Trading Reloaded bersama The Kapital
Sekarang ni bukan sahaja lelaki yang handal dalam melabur saham, wanita juga tidak ketinggalan. 
Tapi sejak diperintahkan untuk mula bekerja seperti biasa di pejabat, pasti ada yang rusing kerana tak dapat nak perhatikan saham yang kita beli setiap masa. Tambahan pula dalam pasaran yang agak bergelora ini.
Hati wanita mana nak tenteram, betul tak? Confirm akan ada soalan-soalan seperti ini di hati :- 

"Macam mana nak jaga saham yang aku beli?"
"Boleh ke buat untung kalau tak tengok chart selalu?"
"Mana ada masa nak perhatikan chart 24 jam..."

74% pelabur newbie akan alami masalah seperti ini (dulu kami juga begitu)


Tahu tak, sebenarnya tak tengok chart 24 jam pun boleh dapat PULANGAN.


Nak tahu caranya? Biar kami bantu anda..

Memperkenalkan


 SWING TRADING RELOADED

(Newbie digalakkan untuk sertai)


bersama speaker:


Tuan Khuzaimie a.k.a Kuchai & Tuan Zhafir Anuar


Pilih Tarikh :
10 September 2022 (Sabtu)
24 September 2022 (Sabtu)
15 Oktober 2022 (Sabtu) *tarikh baru*

Masa :
9:30 pagi - 1.00 tengah hari
 

Kita belajar slow slow dari rumah melalui aplikasi ZOOM. 


KENALI SPEAKER


Tuan Khuzaimie Khalid a.k.a Kuchai

Berumur 32 tahun dan berasal dari Ipoh, Perak. Berpengalaman dalam saham bermula tahun 2016 lagi. Pernah rugi sehingga 6 angka dalam pelaburan saham, tapi kini berjaya meraih keuntungan 5 angka setiap bulan. Sekarang merupakan pelabur saham dan trainer sepenuh masa.

Tuan Zhafir Anuar

Anak muda 30 tahun dan berasal dari Kuala Lumpur dengan latar belakang pendidikan Ijazah Perbankan Islam & Kewangan (IIUM). Bermula sebagai pemandu Grab sebelum terlibat dengan dunia saham pada tahun 2016 secara serius. Menjadi Remisier pada tahun 2019 sehingga kini.
Berjaya mencapai ROI 100% dalam saham berkali - kali. 





Apa Yang Akan Anda Pelajari: 


Memahami apa itu Swing Trading

Tips bagaimana nak kurangkan kerugian dalam saham

Rahsia strategi "ride the trend"

✔ Kajian case study 


Trade saham dengan tenang....

Cukup bulan gaji dapat, “BONUS” untung dari trading saham pun dapat.



Betul ke boleh buat duit dengan teknik Swing Trading ni?

Mestilah boleh... Kami tunjukkan pulangan dari alumni yang guna teknik Swing Trading.








Peringatan : Hasil-hasil yang dipaparkan ni bukan jaminan anda akan mendapat hasil yang sama. Testimonial yang dikongsikan adalah berdasarkan pengalaman sebenar para peserta.


Yuran yang super berbaloi, walaupun isi kandungan kelas harga riban-riban

YURAN HANYA RM599 PERCUMA

Jika anda daftar berdua sebelum 6 Oktober 2022

* Dapat akses webinar untuk dua orang

 

Jom bawa keluarga dan rakan-rakan anda mendalami ilmu melabur saham dengan teknik Swing!

Lebih jimat, sangat berbaloi-baloi...


PERINGATAN!

Bagi yang mendaftar berdua, anda TIDAK DIBENARKAN untuk mengisi nama, nombor telefon & alamat emel yang sama. Sila isi maklumat pasangan yang bersama dengan anda.


DAFTAR SEKARANG!!

X JANGAN DAFTAR JIKA ANDA SEORANG YANG MALAS HADIR! X


PERINGATAN :  Program ini bertujuan pendidikan sahaja. Program ini tidak melibatkan sebarang aktiviti mengumpul duit untuk urusan pelaburan. Hanya peserta 18 tahun dan ke atas yang dibenarkan untuk mengikuti program. Sebarang tindakan atau keputusan untuk melabur saham adalah keputusan anda sendiri. Kami sedia membantu sebarang persoalan yang anda ada. Untuk bantuan team support, boleh klik link berikut t.me/thekapitalbantusaya.



Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
[NORMAL] Swing Trading Reloaded (RM599 exc SST) BELUM MULA
[SINGLE] Swing Trading Reloaded 24 Sept 2022 (RM10 exc SST)
HABIS STOK
[KOMBO] Swing Trading Reloaded 24 Sept 2022
HABIS STOK
[SINGLE] Swing Trading Reloaded 15 OKT 2022 (RM10 exc SST)
79
[KOMBO] Swing Trading Reloaded 15 OKT 2022
11
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Perkhidmatan Peniaga (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

BUTIRAN PESERTA

BUTIRAN PEMBAYARAN


PENGESAHAN