Webinar Saham Wall Street 2.0 bersama The Kapital

Webinar Saham Wall Street 2.0 bersama The Kapital

Dah lama pendam perasaan nak beli saham terkemuka dunia seperti

Facebook
Google (Alphabet Inc)
McDonalds
Twitter

Tapi..... tak tahu caranya?


SEKEJAP, INI FAKTA KENA TAHU

1. Harga saham Tesla milik Elon Musk, dah naik lebih daripada 700% dalam masa setahun ni.

2. Saham femes macam Google dan Microsoft pun Patuh Syariah. Cuma saham Amazon masuk dalam geng tak patuh syariah.

3. Tak perlu mula dengan modal besar. Ramai kata saham-saham dekat Wall Street tu mahal tetapi sebenarnya  minimum kena beli 1 unit sahaja. Jadi contohnya kalau nak beli saham Twitter  modal yang kena keluar hanyalah RM185.

4. Kalau nak tahu, market US ada hampir 10,000 saham, 295 daripadanya adalah patuh syariah.

5. Penny stock di sana merujuk kepada saham berharga USD5.00 (RM20) dan ke bawah. Nampak tak betapa besarnya pasaran Amerika jika dibandingkan dengan pasaran tempatan?
.


Memperkenalkan

WEBINAR
SAHAM WALL STREET 2.0

       

bersama speaker:
 
Tuan Mukhriz Mangsor
ACSI, CFTe, MSTA


Tarikh : 6 - 7 Februari 2021
(Sabtu - Ahad)

Masa : 9 pagi - 5 petang


Belajar secara santai dari rumah untuk 2 hari berturut-turut  melalui aplikasi Zoom


KENALI SPEAKER

Tuan Mukhriz Mangsor merupakan seorang trader saham sejak tahun 2003.

Pernah dengar laman web www.Investing.com?  Kalau nak tahu artikel beliau seringkali keluar di laman web terkemuka dunia ini.

Kajian dan pandangan beliau diterima pakai  oleh syarikat-syarikat besar.



Boleh buat duit ke dengan saham global ni?

Nah ini sedikit bukti bagi memuaskan hati



Pasaran saham dekat Bursa Malaysia tak sama dengan Wall Street. Tetapi yang confirm sama adalah dua-dua boleh buat untung atau rugi...



JADI, APA ILMU MAHAL YANG BAKAL DIKONGSIKAN?

Ini adalah kelas intensif. Kita akan belajar deep.



1. LEARN A WINNING SYSTEM
Cara mula dengan modal kecil dan cara untuk gandakan - "roll profits" 

2. PROVEN FUNDAMENTAL
Cara mengkaji Fundamental kaunter Syariah di  pasaran saham US
Cara baca Financial Data keuntungan dan pertumbuhan syarikat

3. READ CHART LIKE A PRO

4. PLATFORM

5. SCREENER

6. PORTFOLIO MANAGEMENT

  7. SENTIMEN

8. SAHAM KAJIAN

Belajar dari pergerakan saham yang lalu

  9. SAHAM-SAHAM WATCHLIST
Bakal dikongsikan saham-saham Syariah bakal terbang

____



Earn Extra Money in USD, live in Ringgit Malaysia!


Tidak kira anda Zero atau Newbie atau sudah pernah terlibat, seminar ini memang untuk anda.

Tak mampu nak jadi trader, jadilah pelabur. Minimum perlu beli 1 unit saham sahaja, bukan 100 unit. Insha-Allah pelaburan hari ini, hasilnya berguni-guni.


Modul kelas ini juga dihasilkan dengan penuh kasih sayang, khusus kepada semua follower kami. Ianya premium dan bernilai tinggi. Bukan senang nak jumpa orang yang banyak pengalaman trade saham dekat Wall Street.

Kami dah survey, memang tak ramai yang anjurkan kelas sebegini. Harga dekat luar dalam RM2,000-RM4,500 tetapi sebagai tanda terima kasih atas sokongan setia anda,


KAMI BUKA PENDAFTARAN EARLY BIRD DENGAN HARGA YANG AGAK MEREPEK. TAPI UNTUK 20 ORANG TERAWAL SAHAJA.


Hanya

RM2,499 RM899!!

Kuota peserta untuk Zoom hanya untuk 300 orang. Lebih dari itu kami terpaksa naikkan harga.



KITA JUMPA NANTI!



PERINGATAN :  Program ini bertujuan pendidikan sahaja. Program ini tidak melibatkan sebarang aktiviti mengumpul duit untuk urusan pelaburan. Hanya peserta 18 tahun dan ke atas yang dibenarkan untuk mengikuti program. Sebarang tindakan atau keputusan untuk melabur saham adalah keputusan anda sendiri. Untuk bantuan boleh emel ke  sales@thekapital.my




Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
[EARLY BIRD] Webinar Saham Wall Street 2.0 6 - 7 Februari 2021 (RM899) HABIS STOK
[VALUE BUY] Webinar Saham Wall Street 2.0 6 - 7 Februari 2021 (RM999)
78
[NORMAL] Webinar Saham Wall 2.0 Street 6 - 7 Februari 2021 (RM2499) BELUM MULA
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Perkhidmatan Peniaga (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

BUTIRAN PEMBAYARAN


PENGESAHAN