E-BOOK - Sweet Entry

E-BOOK - Sweet Entry

Dah tahu saham nak beli, tapi tak tahu bila masa sesuai nak masuk?

Sudahnya termenung je depan laptop, tengok je carta tu bergerak...


Bukan kalian sahaja yang macam ini, berdasarkan pengalaman bertemu dengan ramai pelabur baru, lebih 67% daripada mereka ini menghadapi isu yang sama. Malah ada yang dah trade saham bertahun-tahun tapi nak masuk entry dekat mana pun tak confident..


Soalan BILA NAK BELI ini sebenarnya boleh terjawab dengan memahami analisis teknikal. Analisis teknikal ini sangat luas, tetapi jika kita kuasai perkara asas sahaja pun dah cukup untuk buat duit



Jangan Risau! Kami Akan Guide Step by Step!


Tetapi kami tak janji lepas beli e-book ini terus boleh untung. Kami sedaya upaya strukturkan konten E-BOOK ini supaya kalian mudah faham.





Memperkenalkan

E-BOOK

 SWEET ENTRY 



Dalam e-book ini, anda akan belajar: 

1. Belajar teknik mengkaji carta untuk menjangka pergerakan harga saham lebih awal.

2. Cari fasa paling selamat untuk masuk pasaran.

3. Membuat kajian untuk masuk dan keluar pasaran pada waktu yang tepat.

4. Maksimumkan keuntungan dan minimumkan kerugian.

5. Bagaimana swing trader cari sweet entry dalam carta.

 2 TOPIK BONUS!!!  

Belajar set-up 3 indikator di carta.

Cheat Sheet candlestick.


   

Inilah rahsia yang pelabur berpengalaman guna untuk cari waktu terbaik beli dan jual saham.


Tersangat penting untuk kita tahu teknik ini!


"Okay okay, saya nak e-book ini!"

MILIKI sekarang dan dapat harga kawan-kawan

RM157 RM96


*Semua harga tidak termasuk SST 6%. Jumlah harga e-book dengan SST 6% akan dinyatakan pada ruang produk di bawah*
No rujukan SST: W10-2108-32000040


Kami doakan semoga anda untung di pasaran saham dan terhindar dari rugi yang sia-sia.



PRODUK MENARIK LAIN YANG BOLEH ANDA MILIKI



Makluman: Ini adalah produk digital yang tidak boleh dimuat turun tetapi boleh dicetak sendiri. Tiada buku fizikal yang akan dihantar.

Untuk bantuan boleh hubungi (telefon / WhatsApp) : 017 954 7669



Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
[Normal] EBOOK: Sweet Entry (RM157 exc SST) BELUM MULA
[Early Bird] EBOOK: Sweet Entry (RM96 exc SST)
JUMLAH

Kupon Diskaun

Masukkan kod kupon di bawah (jika ada) dan tuntut!

JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Perkhidmatan Peniaga (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

BUTIRAN PEMBAYARAN


PENGESAHAN