E-BOOK - Leaders & Laggards

E-BOOK - Leaders & Laggards



Masih ingat tak masa orang berebut-rebut beli saham TOPGLOV, saham-saham lain yang satu geng dengan dia (yang harga jauh lebih murah) pun tiba-tiba meroket naik jugak cuma lambat sikiiiit je. Adusss mesti ramai yang tertinggal keretapi kan? Tulah, kan dah melepasss!

Haa, itu contoh saham sektor glove. So, macam mana dengan saham dekat sektor lain?? Dekat mana nak carik senarai dia?

Jangan tertinggal keretapi lagi. Terutamanya orang yang busy perlu ada ilmu leader & laggard ????

Jadi khusus untuk follower kami, memperkenalkan e-book



E-BOOK

LEADERS & LAGGARDS

oleh
Ronnie Chai




Dalam e-book ini, anda akan belajar:

• Apa itu Leader?

• Apa itu Laggard?

• Cara nak kenal pasti saham Leader dan Laggard

• Contoh-contoh case study Leader naik dulu, Laggard naik kemudian

• Contoh case study yang tak jadi, Leader dah naik tapi Laggard tak naik-naik

• Contoh case study Leader turun dulu, Laggard turun kemudian


Bukan itu sahaja, turut dikongsikan senarai Leader dan Laggard bagi industri-industri

sarung tangan (glove), penjagaan kesihatan (healthcare), pembinaan (construction), tenaga (oil & gas), teknologi dan banyak lagi.


Senang untuk kita follow dan buat keputusan untuk beli atau jual Laggard sekiranya Leader dah jalan dulu.
Lepas ini dah takde istilah ‘tertinggal keretapi’ lagi.

Buat apa kejar harga puncak, sedangkan kita boleh kejar saham yang belum naik.

.


Sebagai tanda anda sayang kami, sila...

ORDER sekarang dan dapat harga kawan-kawan, hanya

RM199 RM57


Kami doakan semoga anda untung di pasaran saham dan terhindar dari rugi yang sia-sia.


Makluman: Ini adalah produk digital yang tidak boleh dimuat turun tetapi boleh dicetak sendiri. Tiada buku fizikal yang akan dihantar.

Untuk bantuan boleh hubungi (telefon / WhatsApp) : 017 954 7669



Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
[Early Bird] EBOOK: Leaders & Laggards - RM57
[Normal] EBOOK: Leaders & Laggards - RM199 BELUM MULA
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

BUTIRAN PEMBAYARAN


PENGESAHAN