E-BOOK - Canslim

E-BOOK - Canslim


Tengok chart dah reti, tekan 'buy' dan 'sell' pun tahu tapi...saham yang kita pilih itu bagus ke?

Bila dah dapat rentak dalam dunia pelaburan saham, mesti kita bersemangat nak capai tujuan utama kita iaitu nak menggandakan duit pelaburan. Betul tak?

 Kalau nak jadi pelabur dan pedagang yang bijak memilih saham berkualiti tinggi, mestilah kena pandai kuasai teknik Analisis Fundamental dan Analisis Teknikal

Pernah dengar formula CANSLIMAlaa...formula popular yang pelabur serata dunia gunapakai tu.

Formula best ini dicipta oleh pelabur tersohor dunia iaitu William J. O'Neil.


Best ke formula CANSLIM ni?
Tak susah ke?


Nak tahu apa istimewa sangat formula ini?

Jadi khusus untuk follower kami, kami sanggup berhempas pulas menghasilkan ebook ini.



E-BOOK
CANSLIM - Sauk Saham Yang Baik

oleh
Hazim Rosman




 

Rugi itu pasti. Sebaik-baiknya, kita berusaha untuk pastikan lebih banyak keuntungan dari kerugian.


Sebagai tanda anda sayang kami,

ORDER sekarang dan dapat harga kawan-kawan,

RM170 RM87


Insha-Allah puas hati!

Baik beli sekarang tau! Kami doakan semoga anda untung di pasaran saham dan terhindar dari rugi yang sia-sia.


Makluman: Ini adalah produk digital yang tidak boleh dimuat turun tetapi boleh dicetak sendiri. Tiada buku fizikal yang akan dihantar.

Untuk bantuan boleh hubungi (telefon / WhatsApp) : 017 954 7669



Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
[Early Bird] EBOOK: Canslim - RM87
3
[Normal] EBOOK: Canslim - RM170 BELUM MULA
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Perkhidmatan Peniaga (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

BUTIRAN PEMBAYARAN


PENGESAHAN